Dermatologija

DERMATOLOGIJA

Specijalistički dermatološki pregled
Dermatološki pregled je pregled kože i sluzokože celog tela, kose i noktiju. Pregled prosečno traje 30 minuta i za njega nije potrebna nikakva priprema pacijenta. Dermatološki pregled obuhvata uzimanje detaljne anamneze u vezi trenutnih tegoba i kompletnog stanja kože (ekcemi, seborea, opadanje kose…) kao i određivanje adekvatne terapije – medicinski tretmani, masti, kreme, oralna terapija.

Dermatoskopija
Pregled mladeža i svih drugih pigmentnih promena kože u cilju rane dijagnostike suspektnih lezija. Slikanje i upoređivanje na kontrolama.

Radiotalasno uklanjanje papiloma i veruka (bradavica)
Elektrohirurgijom u lokalnoj anesteziji uklanjaju se sve vrste papiloma, fibroma, bradavica i drugih kožnih promena koje se na ovaj način mogu ukloniti. Procedura je bezbedna, bez krvi, infekcija i ušivanja, a oporavak brz sa minimalnim ožiljcima.

Medicinski tretman lica
Tretman sa Martiderm kozmetikom za akne ili anti aging tretman. Tretman se sastoji od ultrazvučnog čišćenja lica i ubacivanje aktivnih supstanci u dublje slojeve kože.

Mezoterapija (mezo + hemijski piling)
Rešavanje akni i drugih problema na koži. Ubacivanje gotovih mezo koktela u kombinaciji sa hemijskim pilingom daje trenutne rezultate koji traju.

Medicinski piling
Rad sa Aurige i Neostrata pilinzima. Kontrolisani tretman od strane dermatologa u cilju skraćenja procesa lečenja akni, fleka, ožiljaka i bora.

Cenovnik dermatoloških usluga pogledajte ovde.