Novogodišnja ponuda

NOVOGODIŠNJA PONUDA

Novogodišnji praznici su vreme darivanja, Medica life je pripremila  specijalne pakete za predstojeće praznike, uživajte!

KRIOLIFT LICA + MEZOTERAPIJA LICA

Kriolift je procedura kojom se na kožu deluje hladnom sondom, što dovodi do suženja krvnih sudova, a odmah zatim do njihovog širenja. Na taj način pripremamo kožu za mezoterapiju. Lice postaje propustljivo za vitamine, aminokiseline, hijaluron i oligoelemenate koji daju odmah vidljiv efekat liftinga!

Broj tretmana: 3

Redovna cena: 16.500 rsd

Ukupna cena: 9.900 rsd

 

HEMIJSKI PILING LICA + ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE + MEZOTERAPIJA LICA

Danas je veoma popularna kombinacija hemijskog pilinga i ultrazvučnog čišćenja lica. Ovim tretmanom se epidermis uspešno rehidrira i uklanja  se površinski sloj kože, kako bi se omogućila efikasnija penetracija hranljivih i hidratantnih sastojaka koje unosimo mezoterapijom.

Broj tretmana: 1

Redovna cena: 8.500 rsd

Ukupna cena: 4.900 rsd

 

KRIO STOMAKA + MEZOTERAPIJA STOMAKA 

Istovremenim tretmanima, kriolipolize i mezoterapije, hlađenjem i ubacivanjem specijalnih aktivnih supstanci tj. razbijanjem masnih naslaga postižemo efekat preoblikovanja tela i smanjenje obima.

Broj tretmana: 3

Redovna cena: 16.500 rsd

Ukupna cena: 9.900 rsd

 

ANTICELULIT 3+2 GRATIS

Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 5 tretmana, bezbolno se rešava problem masnih naslaga i celulita!

Broj tretmana: 5

Redovna cena: 9.900 rsd

Ukupna cena: 6.000 rsd