PRAZNIČNE PONUDE ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI SELFIE

FACE UP

Lift efekat odmah!

Učinite praznike magičnim uz luksuzan tretman peptidima sa kojim odmah postižete efekat duboke hidratacije, povećavajući vlažnost  i elastičnost kože dajući joj mekoću i sjaj.

Akcijska cena 3.000 rsd

SOS TRETMAN

Muči Vas problem masne T-zone, proširenih pora, upalnih akni i mitisera.

Tretman namenjen klijentima koje žele sveobuhvatni tretman koji čisti i smanjuje proširene pore, reguliše lučenje sebuma i druge nedostatke. Do 48% manje sebuma za samo 7 dana. Namenjeno kombinovanoj i masnoj koži, pogodno za problematičnu kožu sa aknama, sa protivupalnim dejstvom.

Rešenje problema je u posebno kreiranom tretmanu iz kozmetičke kuće Thalgo i Ella Basche. Matirajte ten i smanjite proširene pore!

Akcijska cena 3.500 rsd

THALGO HYDRA MARINE

Za maksimalnu hidrantnost kože tokom 24h!

Thalgo hydra marine linija za lice sa obnavljajućom formulom koja opravlja i umiruje kožu, redukuje crvenilo i osećaj zategnutosti.

Akcijska cena 2.500 rsd

MEZOTERAPIJA LICA

Da Vas niko ne pita za godine!

Tokom vremena Vaša koža gubi elastičnost što doprinosi stvaranju finih bora i gubitka tonusa lica. Tretman mezoterapije, specijalno dizajniran prema potrebama vaše kože, hidrira, regeneriše i čini kožu blistavom i zategnutom.

Akcijska cena 9.900 rsd (paket od 3 tretmana)

PRP TRETMAN (VAMPIRSKI treman)

Zategnutost i jedrost, to tražite?

Plazma lifting, na potpuno prirodan način, sa sopstvenom krvnom plazmom dugoročno postiže efekat  zategnutosti, hidriranosti i regeneracije kože lica.

Akcijska cena 120 eura.