fbpx

Mezo & Collagen

PERSONALIZOVAN TRETMAN SAMO ZA VAŠU KOŽU

Zašto da svojoj koži ne priuštite samo najbolje? Da li ste znali da je mezoterapija ubedljivo najtraženiji tretman lica za sve tipove kože u poslednjih nekoliko godina?

Mezoterapija kao personalizovan tretman podmlađuje lice i daje odlične rezultate već nakog prvog tretmana.

Na osnovu pregleda u našem centru utvrđujemo tip i stanje vaše kože lica, što nam određuje kombinaciju koktela koji se aplikuje na određeni deo lica i ciljano rešava problem.

Pre same mezoterapije kožu pripremamo nanošenjem enzimskog pilinga koji otklanja izumrle ćelije kože. Za tretman mezoterapije koristi se derma pen, koji se podešava na određenu dubinu u zavisnosti od tipa kože i regije koja se tretira, na taj način se apsorbuju svi aktivni sastojci personalizovanog koktela. Glavni sastojak svih koktela je hijaluron koji intenzivno hidrira kožu i zadržava vodu u ćelijama što koži daje punoću i jedrost.

Nakon mezoterapije collagen maska pruža koži lica zategnutost, hrani je i umiruje. Maska u svom sastavu sadrži collagen, aloe veru, peptide i druge aktivne sastojke. Idealna je nakon tretmana jer je apsorpcija aktivnih sastojaka  potpuna zbog poboljšane mikrocirkulacije kože. Koža lica je nahranjena, zategnuta i jedra.

U ponudi imamo i paket od tri tretmana, idealan za negu kože tokom cele godine.

Priuštite sebi kraljevski tretman mezoterapije i uživajte u zdravoj i zaštićenoj koži tokom cele godine.

Cenovnik mezoterapije pogledajte ovde.