Kriolift tretman lica

Kriolift tretman podstiče remodulaciju postojećih vezivnih vlakana. Metoda se zasniva na faznom zagrevanju i hlađenju tkiva i istovremenom neinvazivnom ubacivanju preparata u duboke slojeve kože. Efekti kriolift tretmana su: zatezanje kože, ublažavanje i uklanjanje bora, bolja prokrvljenost posebno regije podočnjaka čime se oni ublažavaju već nakon prvog tretmana, normalizacija lučenja sebuma, pa se povoljno utiče na masnu i problematičnu…

Kriolipoliza

Bezbolna i efikasna metoda koja zamenjuje estetsku hirurgiju i mezoterapiju. Male regije od sada više nisu veliki problem. Pored velikog broja regija na telu kriolipolizu primenjujemo isto tako i na licu..

Anti age tretman lica

Anti age tretman sastoji se iz pilinga, anti age masaže i peel off maske. Ovom kombinacijom masaže i profesionalnih anti age preparata Renergique`s prevazilazimo sve znakove starenja naše kože lica. Koža postaje hidrirana, jedra i zategnuta..

Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman dubinskog ultrazvučnog čiscenja lica je osnovni korak nege našeg lica. Poznat i kao”tretman pred važan događaj” jer osim sto čiste kožu ultrazvučne vibracije rade i jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice posle tretmana izgleda zategnutije, mlađe i odmornije..

Mikro Dermo Abrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. U isto vreme se sondom vrši vakuum masaža što doprinosi boljem čisćenju kože lica ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože..

Foto rejuvenacija

Fotorejuvenacija IPL

Fotorejuvenacija je tretman podmlađivanja kože pomoću svetlosti. Zasniva se na uklanjanju tankog površinskog sloja kože lica i tela čime se smanjuje dubina bora a koža dobija podsticaj za regeneraciju i stvaranje novih kolagenih vlakana. Ovim tretmanom se takođe smanjuju neravnine i sitni ožiljci. Rezultat su zategnutija, glađa i koža vidljivo bolje teksture..

Aparaturna vakumska drenaža lica

Efekti drenaže na licu su lokalna hiperemija(crvenilo), povećava se elastičnost i poboljšava izgled kože, ubrzava razmena materija i dolazi do opšte relaksacije i sedacije..

Masaža lica

Masaža lica

Masaža lica opušta mimične mišiće i utiče na regenerativne procese u koži..

Mezoterapija Dermapenom

Dermapen je uređaj koji sadrži mnoštvo mikroiglica koje precizno i kontrolisano probijaju kožu do određene dubine. Na taj način omogućeno nam je ubacivanje aktivnih supstaci u kožu u cilju rehidratacije, redukcije bora, ožiljaka i pigmentacija. Koža se regeneriše, dobija punoću i bolji tonus.