Dr. Nemanja Petrović

Nemanja Petrović (1986.), doktor medicine i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu 2011. godine, počeo je da se usmerava u pravcu hirurgije i estetske medicine. Radi usavršavanja i sticanja znanja u grani koja rapidno napreduje, pohađao je edukacije sa našim eminentnim estetskim hirurzima, kako u zemlji  tako i u inostranstvu.

Kao licencirani edukator, pruža znanje i veštine kako lekarima tako i stomatolozima iz oblasti estetske medicine, u zemlji  i insotranstvu.

Čest je gost na estetskoj klinici „Privé“ u Skoplju, kao edukator i praktičar estetske medicine. U godinama iza sebe usavršio je tehnike rada, aplikacije i pripreme hijaluronskih filera, botulinum toksina, mezoniti kao i mezoterapije lica, tela i kose, hemijskih pilinga. Bio je jedan od predavača na kongresu kozmetologa 2017.godine u Beogradu.

Stalni saradnik Medica Life tima, zadužen za estetske procedure koje pružamo u našem centru – Hijaluronski fileri, Vamp tretman, 3D mezoniti i još mnogo toga.