Anticelulit tretman

Anticelulit tretman

Kombinovanjem kriolipolize i vakumske dijatermije, u samo 4 – 6 tretmana, LAH Cryodin Supreme vas bezbolno rešava masnih naslaga i celulita.

Dijatermija pospešuje bolju termoforezu preparata u dublje slojeve kože i pokreće snažnu dilataciju krvnih sudova i ishranu tkiva.

Anticelulit tretman vakumskom dijatermijom koristeći se temperaturama iznad 40 stepeni C postižemo regenerativni efekt na kolagenskim vlaknima i ishranu ćelija, dok se moduliranim vakumom sprovodi limfna drenaža, zatezanje i stvaranje većeg međućelijskog prostora.

Kod anticelulit tretmana vakumske terapije njegovo jedinstveno delovanje na dermis, kutis i subkutis podstiče u telu metabolizam, stvaranje kolagena, aktivira se fibroblast, mobiliše limfu i povećava propustljivost kapilara.

Upotrebom podpritiska na bedrima, gde se ponajviše nalaze celulitične nakupine, pokrećemo osnovne metaboličke procese. Unutar tkiva postižu se uslovi u kojima telo najbrže apsorbuje i razgrađuje celulit.

Posebna pažnja kod dijatermije je posvećena senzorima tako da je tretman ugodan, bezbolan i siguran.

Anticelulitna masaža (manuelna)

Glavni cilj anticelulitne masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje.

Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije, ali to nije primarni cilj ove masaže.Masaža onih regija na telu na kojima se, po pravilu, javlja celulit. Uključuje se u sve anticelulitne tretmane i/ili može biti posebna, u posttretman  nakon anticelulitnog programa. Poboljšava protok limfe i oslobadja potkožno tkivo nepotrebnog detritusa.

Program anticelulitnih tretmana (10 dolazaka) 

Za svakog klijenta posebno pripremljen režim tretmana kojim se nastoji eliminisati vekovni neprijatelj žena-celulit i/ili sprečiti njegovo nastajanje.

Jedan ciklus sadrži deset tretmana u kojima se kombinacijom limfne drenaže, masaže, mineralnih maski i esencija sa anticelulitnim dejstvom telo oslobađa celulita, oblikuje i zateže.