Akcija meseca- 50% popusta na anticelulit tretmane

Počnite na vreme borbu sa celulitom!

Termodinamička vakumska dijatermija 3000

Limfna drenaža i termodinamička vakumska dijatermija 3500

 

Celulit je promenjeno masno tkivo koje se nakuplja na određenim delovima ženskog tela (ruke, leđa, stražnjica, trbuh, bedra i kolena). Uzrok celulita može biti i genetski, ali najveću odgovornost ipak ima ženski hormon estrogen. Celulituzrokuje nakupljanje i zadržavanje suvišnih masnoća koje se mogu javiti od puberteta do klimaksa. Za uklanjanje celulita treba mnogo više truda i kombinacije ishrane, vežbanja i kozmetičkih tretmana.

Celulit koji dobijemo uz debljanje, bez obzira na to je li ono sporo ili brzo, vrlo se lako uklanja. Jedino ne smemo celulitu dopustiti da se “ukoreni”. Uz pomoć pravilne ishrane, sporta i kozmetičkih klasičnih tretmana kod takvog ćemo celulita vrlo brzo dobiti dobre rezultate.                                      

Celulit može nastati naglo, tj. mi ga vidimo odjednom, a uzrok može biti debljanje jer se organizam od nekih materija brani tako da prikuplja i akumulira energiju. Stoga izgladnjivanjem ne dobijamo nikakve rezultate, a sve to pospešuje i stres.

Pored navedenih faktora za celulit, pušenje je vrlo važan štetni faktor u nastanku celulita, jer smanjuje oksidacione procese u organizmu, smanjuje snabdevanje ćelija neophodnim kiseonikom, a oštećujući krvne sudove smanjuje i snabdevanje ćelija hranjivim supstancama te dovodi do pojačanog stvaranja slobodnih radikala u tkivu.

Stručnjaci upozoravaju kako su najveći krivci za nastanak celulita i smanjenje kretanja, prekomerni unos kalorija hranom, otežana cirkulacija, stres, pušenje… sve ono što nam je moderni ritam života nametnuo kao svakodnevicu. Porazno je da se zbog stresnog načina života celulit sve više pojavljuje i kod vrlo mladih devojaka. Svaka žena sanja o telu bez viška kilograma i celulita.

Ukratko: možemo slobodno reći da je celulit vidljiv znak starenja kože kao  posledica usporenog metabolizma. Stoga borba protiv celulita mora biti temeljna, uporna (upornija od njegovog pojavljivanja) i suštinska. Najbolje je kombinovati vežbanje, zdravu ishranu i ciljane kozmetičke terapije, ali i pripazitii na visoke potpetice ili pretesnu gardarobu koja sprečava normalnu cirkulaciju tela.

Termodinamička vakumska dijatermija

Dijatermija pospešuje bolju termoforezu preparata u dublje slojeve kože i pokreće snažnu dilataciju krvnih sudova i ishranu tkiva.

Anticelulit tretman vakumskom dijatermijom koristeći se temperaturama iznad 40 stepeni C postižemo regenerativni efekt na kolagenskim vlaknima i ishranu ćelija, dok se moduliranim vakumom sprovodi limfna drenaža, zatezanje i stvaranje većeg međućelijskog prostora.

Kod anticelulit tretmana vakumske terapije njegovo jedinstveno delovanje na dermis, kutis i subkutis podstiče u telu metabolizam, stvaranje kolagena, aktivira se fibroblast, mobiliše limfu i povećava propustljivost kapilara.

Upotrebom podpritiska na bedrima, gde se ponajviše nalaze celulitične nakupine, pokrećemo osnovne metaboličke procese. Unutar tkiva postižu se uslovi u kojima telo najbrže apsorbuje i razgrađuje celulit.

Posebna pažnja kod dijatermije je posvećena senzorima tako da je tretman ugodan, bezbolan i siguran.

 

Kombinacija limfne drenaže i termodinamičke vakumske dijatermije:

Limfna drenaža je učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimulišemo metabolizam i limfni sistem, te ubrzavamo izluivanje otpadnih materija. Limfnom drenažom pokušava se uklonti višak tečnosti iz tkiva, što je prvi korak u borbi protiv celulita.  Povoljno utiče i na izgled kože.

Kombinacija limfne drenaže i termodinamičke vakumske dijatermije je odličan saveznik u borbi protiv celulita. Anticelulit tretman razbija ćelije masnog tkiva, a  limfna drenaža omogućava da se putem limfe izbace štetne materije, te se na taj način ne opterećuje jetra.