fbpx

Thalgo Kolagen tretman

Kolagen tretman lica

Thalgo Kolagen tretman

Prirodni morski kolagen je tretman izbora za plitke bore. Ovaj moćan tretman lica snažno hidrira kožu, momentalno daje novi sjaj i svež izgled, podiže tonus kože, uglađuje fine linije i vidljivo smanjuje bore.

Kolagen tretman lica formira zaštitni mikro-film na površini kože sa kojim se sprečava gubitak vode i obezbeđuje intezivna hidratacija.

Tretman započinjemo ispijanjem Thalgo Collagene 5000 mg busterom prijatnog ukusa za bolji efekat tretmana.

U sklopu tretmana obavlja se i ultrazvučno čišćenje lica kao priprema kože za bolju apsorpciju svih aktivnih sastojaka Thalgo Kolagen linije.

Kolagen tretman sadrži sledeće preparate:

Kolagen maska – Hidrira, uglađuje i puni prve bore.
Morski serum – Rehidrira kolagenski sloj i stimuliše stvaranje kolagena.
Kolagen krema – Svilenkasta, puderasta tekstura koja vlaži i utiče na regeneraciju i uklanjanje prvih bora. Sadrži ekstrakt soje koji aktivira sintezu kolagena, uglađuje i redukuje bore.
Kolagen koncentrat – Inovativna i revolucionarna tekstura, direktno utiče na fine linije i prve bore. Već nakon prvog nanošenja bore su uglađene. Formula sa kolagen peptidima koji aktiviraju prirodnu sitnezu kolagena, palmaria alga bogata vitaminom C i stimuliše sintezu kolagena i ekstrakt aloe vere – hidrira, umiruje i omekšava kožu.

Tretman je namenjen svim tipovima kože.

Cenovnik tretmana lica pogledajte ovde.