fbpx

BB Glow

BB Glow tretman lica

Probajte da zamislite svoje lice koje izgleda besprekorno i blistavo, bez svakodnevnog šminkanja. Mislite da to nije moguće? Od sada vam to pruža ekskluzivni tretman BB Glow.

San svake žene bez obzira na godine, jeste savršena i blistava koža. Umesto da reše nesavršenosti na koži, većina žena bi ih radije zamaskirala šminkom. Kao rezultat, koža postaje previše suva i beživotna. 

Šta je to BB Glow? 

BB glow je tretman koji čini kožu blistavom, sjajnom i savršenom. BB u nazivu ovog tretmana označava skraćenicu za blemish balm, što u bukvalnom prevodu znači balzam za nepravilnosti kože. 

Kako deluje BB Glow?

BB Glow sadrži snažne i aktivne sastojke koji izjednačavaju boju tako što prave transparentnu kamuflažu i neguju kožu u isto vreme. Pametna kombinacija sa zaglađujućim reflektujućim i potpuno prirodnim pigmentima čini svaku kožu blistavom. 

Naši patentirani peptidni kompleksi ne samo da deluju suprotno starenju kože, nego posvetljuju hiperpigmentacije te umanjuju tamne kolutove oko očiju. Biljni sastojci vlaže i umiruju osetljivu kožu, ublažavaju crvenilo, smiruju upaljenu kožu i smanjuju pore. Umorna i bleda koža dobija prirodan sjaj sa BB Glow tretmanom.

Da li je tretman bolan?

Tretman je prijatan i potpuno bezbolan. Za samu proceduru koristi se Derma Pen sa nano nastavcima kojim se ne narušava integritet kože, već stimuliše kožu da proizvodi collagen, elastin i fibroblaste bez njihovog oštećenja.

Efekti tretmana

Nakon procedure imate osećaj veoma ishidrirane kože, ujednačenog tena i teksture kao i prosvetljenih tamnih kolutova oko očiju. BB Glow daje sjaj licu, skuplja pore, smanjuje bore i regeneriše kožu.

Najbolji efekat se postiže serijom od 3 tretmana sa razmakom od deset dana. Efekat tretmana (serija od 3 tretmana) traje od 3 do 6 meseci u zavisnosti od tipa kože i individualne nege lica.

Kome je namenjen BB Glow?

BB Glow je namenjen osobama sa:
– hiperpigmentacijama lica (flekama)

– proširenim porama

– sa masnom kožom

– sa suvom kožom

– izraženim kolutovima oko očiju (podočnjaci i kapci)

– sa crvenilom kože

– atopičnim dermatitisom (osim u aktivnoj fazi)

– neujednačenim tenom sa pegicama

– beživotnom i pušačkom kožom.

Kontraindikacije

– Bolesti kože u progresivnom stanju

– Bakterijske i virusne infekcije u regiji koja se tretira

– Vitiligo (ukoliko zahvata više od 20% kože i ako je u aktivnoj fazi)

Cenovnik tretmana pogledajte ovde.