Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica najučinkovitiji je način čišćenja i rehidratacije , koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, ožiljci, bore, slab tonus, fleke…)

Bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.

Aparat LAH POWER SCRUB  koristi kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule čijim se dejstvom, na površini kože stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme . Ovo je dejstvo od jako velike važnosti kada se tretira problematična koža.

Nakon samo 20 minuta, koliko traje tretman ultrazvukom, koža biva očišćena, oskigenizirana, rehidrirana i blistava. Tretman nema nikakvih ograničenja-apsolutno je bezbedan, bezbolan i bez ikakvih neželjenih tragova. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvodjenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da se nakon toga možete vratiti svakodnevnim obavezama .

Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum) ,pre i posle boravka na moru ili planini,  jer ozon koji se stvara  u toku tretmana eliminiše slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobadjaju u koži i vezivu i na taj način sprečava fotostarenje.

Osim kože lica, u zavisnosti od problema i potreba pojedinaca, LAH POWER ULTRASCRUB-om je moguće očistiti i kožu celog tela (ledja, ramena, nadlaktice…)

Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan dogadjaj“, jer osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu  i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mladje.